Подати показники лічильника за світло можна онлайн. Інструкція

15986 1
Нова онлайн-послуга послуга працює у тестовому режимі.
фото: luxury-house.org

фото: luxury-house.org

ПАТ «Львівобленерго» запустило онлайн-сервіс для подачі показників лічильника на своєму сайті, де можна подати показник, дізнатись скільки потрібно платити за електроенергію, а також перевірити графік планових знеструмлень за своєю адресою, передає прес-служба підприємства.

Нова послуга працює від 5 вересня у тестовому режимі. Для того, аби нею скористатися, необхідно клікнути на відповідний банер зверху стартової сторінки сайту, ввести свій десятизначний код (особовий рахунок) та обрати відповідний пункт.

У меню можна обрати такі пункти:

1. «Подати показник лічильника» – тут можна подати показник приладу обліку електроенергії. Нагадуємо, що показник слід подавати з 1 по 5 число місяця включно.

2. «Дізнатись скільки до оплати» – тут ви зможете дізнатись скільки коштів нарахували за спожиту електроенергію.  

3. «Дізнатись ситуацію з відключенням» – ви отримаєте інформацію про причини відсутності електроенергії за вашою адресою.

Читайте також: Як подати показник лічильника за світло по SMS. Інструкція

Нова онлайн-послуга послуга може бути поки що недоступною в деяких версіях інтернет-браузерів.

Зазначимо, що десятизначний код (особовий рахунок) можна дізнатись із квитанції про оплату, яку отримують у пунктах прийому платежів, у Кол-центрі «Львівобленерго» –  0 800 50 15 68 (цілодобово, безкоштовно), на сторінці «Персонального кабінету» info.loe.lviv.ua або у відповідному районному відділенні електропостачання.

Нагадаємо, у червня 2018 року змінюється час подачі показників електролічильника для населення, відповідно до нових «Правил роздрібного ринку електричної енергії», які затвердили постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.


Читайте також:
19 Вересня, 2018 23:18
Юрій Зробіть додаток для Android/IOS.так як зробив львівгаззбут та інші
Це набагато зручніше швидше і надійніше чим кожного разу заходити на сайт,вводити ті всі дані....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!