Україна отримує всю необхідну зброю, але повільно, – Подоляк

970 0
«Я вважаю, що все що стосується поставок для нас зброї, має бути закритим в інформаційному сенсі».
Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк

Україна отримує озброєння від міжнародних партнерів згідно з домовленостями, хоча й не так швидко, як хотілося. Водночас забагато людей намагаються хайпувати на цій темі. Про це заявляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передає УП. 

«По-перше, все, що нам потрібно, ми отримуємо, в будь-якому випадку. Може, не так швидко, як хотілося. І це погано, бо треба якомога швидше. Але ми отримуємо, тому що є консенсус антиросійський і проукраїнський, в тому числі, у військових елітах Заходу. Друге. Не забуваймо, що люди люблять хайпувати. Тобто, десь щось почитали і вже хочуть (бути, – ред.) ньюзмейкерами з тієї чи іншої теми. Я взагалі вважаю, що все що стосується поставок для нас зброї, має бути закритим в інформаційному сенсі. Буде зброя – вона буде на фронті, використовуватиметься, після цього будуть репортажі, як ми це робили», – пояснює він. 

Читайте також: Україна проходить через критичну фазу війни

По-третє, за словами Подоляка, російські інформаційні кампанії, які хочуть дискредитувати, зокрема, НАТО мають створити хаос, в тому числі, інформаційний. Метою цього, в тому числі, є спроба спливу на військові еліти західних країн, щоб у них було менше бажання допомагати Україні. 

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц пообіцяв поставити Україні сучасну систему протиповітряної оборони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!