Поліцейські Львівщини на час свят працюватимуть у посиленому режимі

1255 0
Правоохоронці будуть чергувати поблизу храмів та посилено патрулюватимуть центр Львова та районні центри.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Від учора, 24 грудня, поліцейські Львівщини працюють у посиленому режимі. Зокрема, збільшили кількість нарядів, створили додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні групи, до складу яких входять спеціалісти-вибухотехніки та кінологи, повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: Як патрульні у Львові проводять карантинні рейди по маршрутках

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, полковника поліції Василя Віконського, основну увагу на різдвяні та новорічні свята поліцейські приділятимуть запобіганню та недопущенню вчинення злочинів і порушень правопорядку, а також дотриманню карантинних обмежень. Для забезпечення правопорядку у Львові та області задіяно близько 1000 правоохоронців.

«Від 24 грудня особовий склад поліції Львівщини працює у посиленому режимі. Збільшено кількість нарядів, створені додаткові слідчо-оперативні та мобільні групи. Ми подбаємо, щоб святкування пройшли безпечно та спокійно», – каже Василь Віконський.

Зокрема, правоохоронці чергуватимуть поблизу храмів, де відбуваються святкові богослужіння, а також посилено патрулюватимуть центральну частину Львова та районних центрів.

Читайте також: Україна не скасує і не перенесе «локдаун» з 8 січня

До охорони правопорядку залучені співробітники усіх підрозділів поліції Львівщини, спецпризначенці, працівники Управління патрульної поліції у Львівській області, бійці Нацгвардії, а  також офіцери та курсанти Львівського університету внутрішніх справ.

Поліцейські закликають мешканців та гостей Львова і області не порушувати публічний порядок під час святкувань та не зловживати спиртними напоями. Якщо ж стали жертвою чи очевидцем правопорушення, варто повідомити на оперативну лінію 102 або звернутись до поліцейських безпосередньо на вулиці. А у зв’язку з тим,  що ці новорічні свята проходять в умовах карантину, правоохоронці нагадують: дотримуйтеся протиепідемічних правил, у громадських місцях і транспорті використовуйте засоби індивідуального захисту, уникайте  скупчення людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!