Поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці грошей з апеляційного суду Львова

1706 0
28-річного мешканця Червонограда вже раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності.
фото: google maps

фото: google maps

Поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці з приміщення суду Львова. За скоєне 28-річному мешканцю Червонограда, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції 18 січня. Йшлося про те, що з приміщення з сейфу, розташованого в одному з кабінетів суду, викрали значну сума грошей. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у приміщення через вікно на другому поверсі будівлі.

Читайте також: У Львові судитимуть трьох молодиків, які пограбували підприємця на майже 4 млн грн

Вчора, 23 січня, поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Поліція не уточнює, про який саме суд йдеться, однак Tvoemisto.tv з‘ясувало, що гроші викрали з апеляційного господарського суду, що на вул. Личаківській у Львові. Зокрема, на 120 тисяч доларів пограбували суддю Віру Гриців.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!