Київ

Поліція Київщини показала наслідки падіння уламків збитих ракет

827 0
Громадян закликають у разі виявлення уламків дронів або ракет, не торкатися їх і повідомляти спеціальні служби
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Сили ППО збили півтора десятка російських ракет у Києві та області, правоохоронці виявляють місця падіння уламків. Про це повідомив керівник поліції Київщини Андрій Небитов.

Так, вирву від російської ракети виявили на Київщині в одному із районів області.

Діаметр вирви близько 8 метрів, глибина понад 2,5. Минулося без потерпілих та пошкоджень.

Уламки крилатої ворожої ракети виявили в ще одному із районів Київщини. Рештки зброї окупантів впали на поле. Потерпілих і руйнувань немає.

Також частини ворожої ракети виявили на території населеного пункту в ще одному із районів області. Є часткові руйнування цивільної інфраструктури, минулося без людських жертв.

Небитов закликав громадян у разі виявлення уламків дронів або ракет, не торкатися їх і повідомляти спеціальні служби.

Нагадаємо, 9 травня о 4 годині ранку росія атакувала Україну черговим ракетним ударом. Півтора десятка ракет було знищено у столичному регіоні. Загалом протиповітряна оборона знищила 23 крилаті ракети з 25, запущених російським агресором.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!