Поліція на Львівщині відкрила 5 кримінальних справ через порушення на виборах

1784 0
Порушення зафіксували у Самборі та Турці, а також у Стрийському та Дрогобицькому районах.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

25 жовтня до поліції Львівщини надійшло 266 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Поліція відкрила 5 кримінальних проваджень та склала 23 адмінпротоколи.

Читайте також: Підсумки місцевих виборів на Львівщині. Що відомо про переможців. Оновлюється

Адміністративні протоколи правоохоронці склали у місті Червоноград, Сколівському, Дрогобицькому, Яворівському, Жовківському, Самбірському, Старосамбірському, Буському та Стрийському районах Львівщини, а також у Личаківському, Залізничному та Франківському районах Львова.

Слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили п’ять кримінальних проваджень. Порушення виявили 25 жовтня на виборчих дільницях у містах Самбір та Турка, а також в Стрийському та Дрогобицькому районах.

На двох виборчих дільницях, у Самборі та в одному з сіл Стрийського району, голови дільничних виборчих комісій, їх заступники, секретарі та окремі члени комісій підписали протоколи про підрахунок голосів виборців до завершення голосування та проведення такого підрахунку.

У Турківське відділення поліції 25 жовтня надійшло повідомлення від члена однієї з дільничних виборчих комісій, розташованої у райцентрі, про те, що двоє осіб незаконно взяли участь у виборах. А у Дрогобицькому районі слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили два кримінальних провадження за фактами незаконної видачі бюлетенів для голосування.

Читайте також: Три тижні на торги або Що вплине на результати другого туру виборів міського голови Львова 

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулися місцеві вибори за новими правилами.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!