Біля львівських храмів на Великдень патрулюватиме поліція

986 0
Правоохоронці забезпечуватимуть публічний порядок та дотримання законності.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині правоохоронці патрулюватимуть наближено до храмів, у яких проводитимуть великодні богослужіння. Поліція забезпечуватиме публічний порядок та дотримання законності.

Джерело: поліція Львівської області

Правоохоронці збільшили кількість слідчо-оперативних груп, які реагуватимуть на звернення громадян.

«Загалом поліцейські Львівщини, як і раніше, несуть службу у посиленому режимі  спільно з бійцями Національної гвардії України та співробітниками різних правоохоронних структур патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, на період Великодніх свят також посилять роботу вибухотехніків та кінологів Львівщини, що перевірятимуть усі повідомлення про виявлені небезпечні чи підозрілі предмети.

Нагадаємо, що на Львівщині не планують скасовувати комендантську годину у Великодню ніч. Вона триватиме від 00:00 до 05:00. Служба безпеки України також закликала громадян дотримуватися безпекових рекомендацій напередодні Великодніх свят. Причиною є спроби провокацій від ворога.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!