Поліція посилила нічні патрулювання на Київщині

618 0
Окремо кожен із нарядів буде додатково оснащуватися приборами освітлення та іншими технічними засобами, які дозволять бути їм енергонезалежними під час несення служби.
Поліція. Фото: Укрінформ

Поліція. Фото: Укрінформ

З минулого вечора поліція посилила нічні патрулювання у Київській області. Про це повідомив в інтерв’ю виданню Київщина 24/7 начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.  

«Ми від сьогодні (з 10 жовтня, − ред.) збільшуємо кількість зовнішніх нарядів – виводимо їх на вулиці саме у вечірній та нічний час. Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі. Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення», − пояснив він.

Окремо кожен із цих нарядів буде додатково оснащуватися приборами освітлення та іншими технічними засобами, які дозволять бути їм енергонезалежними під час несення служби. 

«Додатково надаємо поліцейським медичні препарати та все необхідне для надання першої домедичної допомоги, зокрема турнікети для зупинки крові – якщо потерпілий буде з ними поряд», − додав Нєбитов. 

Читайте також: В Україні масштабна повітряна тривога. Куди летіли ракети 

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

Що стосується Київської області, то там внаслідок обстрілів постраждали 10 осіб, 1 людина загинула.Також в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства. 

Крім того, під час обстрілів Київщини травмувався лев Брецель, який зараз перебуває тимчасово в Центрі порятунку диких тварин. Він дуже злякався гучних вибухів та, намагаючись врятуватись, побився об вольєр.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!