Поліція шукає свідків аварії, в якій загинула львів’янка Соломія Островська

10751 0
У поліції кажуть, що авто Соломії Островської виїхало на зустрічну смугу.
Фото зі сторінки Соломії Островської у Фейсбук

Фото зі сторінки Соломії Островської у Фейсбук

Поліція Житомирської області шукає свідків аварії, у якій 19 січня загинула власниця львівської клініки естетичної хірургії Genesis Соломія Островська. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

«Нині у межах досудового розслідування встановили, що водійка автомобіля Nissan Juke (за кермом якого й була Соломія Островська – ред.), 25-річна жителька Львова, рухаючись у напрямку Києва, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автопоїздом у складі тягача Volvo та напівпричепа Krone», – кажуть у поліції.

Соломія Островська загинула на місці. Її поховали у Львові на Личаківському кладовищі 22 січня.

За фактом аварії розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всіх, хто став свідком ДТП чи має записи з відеореєстратора, просять до відділу розслідування злочинів у галузі транспорту СУ ГУНП в Житомирській області, що за адресою: Житомир, Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Соломія Островська народилась у Львові, закінчила Львівський університет імені Івана Франка та Варшавський університет. Вона була засновницею проєктів WoW Conference, Mounirproducts.ua, Seamless1 UA. А у 2018 році заснувала клініку естетичної хірургії Genesis, що стала відкриттям року за версією журналу Ria. У 2019 році Соломія Островська потрапила у топ-50 успішних жінок Львівщини. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!