Поліція у Львові почала штрафувати за порушення карантину в міському транспорті

2553 0
У Львові через карантин обмежили кількість пасажирів, яких можна одночасно перевозити у громадському транспорті.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Львівські патрульні перевірили, як пасажири та водії громадського транспорту дотримуються умов карантину. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Куди можна виходити та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

У поліції кажуть, що їхня робота здебільшого спрямована на профілактику серед населення: пояснюють, чому ввели карантин та які обмеження.

Злісних порушників, які на зауваження інспекторів не реагують, уже почали штрафувати. Зокрема на вулиці Сяйво водій автобуса замість дозволених 10 пасажирів, перевозив 24. Патрульні склали на нього протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Загалом по місту станом на обід 19 березня поліцейські вже склали 5 протоколів за відповідною статтею, які направлятимуть в суд. 

Читайте також: Хворим із підозрою на коронавірус у Львові потрібна допомога

Нагадаємо, у Львові через карантин обмежили кількість пасажирів, яких можна одночасно перевозити у громадському транспорті: їх має бути не більше 10.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!