Київ

Поліція вилучила з розплідника собак, які напали на матір з дитиною на Київщині

851 0
Правоохоронці вилучили у власника сім собак бійцівських порід.

На Київщині 3 травня, силовики вилучили сім бійцівських собак у власника розплідника у селі Михайлівка-Рубежівка, які у квітні покусали матір та її семирічну доньку. Про це повідомили у поліції Київської області.

«Днями працівники поліції провели обшук у приватному домоволодінні в селі Михайлівка-Рубежівка. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили 7 собак породи кане-корсо та відправили їх на перетримку до ветеринарної клініки», – йдеться у повідомленні.
 
 

Йдеться про приватний розплідник Big invincible Star, який належить Дмитрові Сміяну. На розплідник вже давно скаржаться мешканці села, стверджуючи, що господарі не стежать, аби собаки не вибігали з двору. Люди розповідають, що Сміян може взагалі виїхати з дому у справах та не зачинити ворота. Тоді великі собаки спокійно гуляють селом, лякаючи перехожих.

 

Нагадаємо, інцидент трапився 10 квітня. Коли власник розплідника виводив на повідку собак породи кане-корсо без намордників, він забув зачинити двері розплідника – собаки, які знаходилися всередині, вибігли на двір та покусали сусідів – 35-річну матір з 7-річною дитиною. Мати з донькою були госпіталізовані з численними ранами тіла та кінцівок.

За фактом нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження слідчі проводять досудове розслідування (ст. 128 ККУ).

ТЕГИ: собаки, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!