Поліція затримала львів’янина, який їхав вулицею зі швидкістю 162 км/годину. Відео

7779 0
25-річний водій автомобіля Audi мчав Стрийською зі швидкістю 162 км/годину.
Фото: kor.ill.in.ua

Фото: kor.ill.in.ua

Патрульна поліція Львівської області затримала львів’янина, який їхав вулицею Стрийською зі швидкістю 162 км/годину. йдеться про 25-річного водія на автомобілі Audi. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Чоловік отримав постанову за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП. Штраф за це становить 1 700 гривень.

Читайте також: Що таке Центр швидкого реагування на злочини та коли його відкриють у Львові. Візуалізація, відео

Додамо, що від початку року патрульні Львівщини за допомогою приладу TruCam зафіксували 11 338 порушень швидкісного режиму. Із них 365 – винесли на водіїв, які перевищили швидкість більше, ніж на 50 км/годину. За пів року на Львівщині через перевищення керманичами безпечної та встановленої швидкості зареєстрували 1578 ДТП, з них – 349 аварій з постраждалими, в яких травмувалося 470 осіб і 44 людини загинуло.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського у Львові встановили нові дорожні знаки. Зокрема, при виїзді на Горбачевського з Котляревського знак «Дати дорогу» замінили на знак «Стоп». Також встановили обмеження швидкості до 30 км/год. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!