Польща продовжила заборону на міжнародні авіаперевезення до 11 серпня

2060 0
Постанова польського уряду щодо авіасполучення набрала чинності в середу, 29 липня.
фото: wing.com.ua

фото: wing.com.ua

Уряд Польщі до 11 серпня продовжив заборону на міжнародні авіаперевезення через епідемію коронавірусу. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на RMF24.

Постанова польського уряду щодо авіасполучення набрала чинності в середу, 29 липня, і діє до 11 серпня. Попередній регламент закінчився у вівторок.

Читайте також: Скільки втрачає Львівський аеропорт через карантин

Нові правила передбачають дозвіл на повітряне сполучення з країнами-членами Європейської угоди про вільну торгівлю (EFTA), членами Європейської Економічної Зони (ЄЕЗ), Швейцарією, країнами ЄС, за винятком Швеції, Португалії, а також доданого в цей список Люксембургу.

Зі списку країн, куди можна було досі літати, зникла Чорногорія. Водночас список країн, куди можна літати, досі включає Грузію, Японію, Канаду, Албанію, Південну Корею і Україну.

Заборони на польоти також скасовані щодо Алжиру, Марокко, Таїланду, Нової Зеландії, Білорусі, Руанди, Тунісу, Туреччини, Уругваю та Австралії.

Нагадаємо, що авіакомпанія LOT відкрила рейси зі Львова до Варшави. Крім Львова, авіакомпанія почне літати до Києва та Одеси. LOT літатиме до варшавського аеропорту імені Шопена. Також польські авіалінії LOT ввели новий гнучкий тариф Flex Plus, який дозволяє безкоштовно змінювати дату вильоту і після оплати збору змінювати ім'я туриста в бронюванні. 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!