Польща від завтра планує відновити залізничне сполучення з Україною

1339 0
До початку пандемії до Польщі рухалося п'ять складів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Польща планує скасувати заборону на залізничне сполучення з Україною з 1 жовтня. Відповідний проєкт розпорядження уряд країни підготував 28 вересня, – повідомляє Суспільне.

Сполучення припинили 15 березня минулого року після запровадження заходів для запобігання розповсюдженню Covid-19. Планували, що рух потягів відновиться з червня 2021 року, однак скасування заборони кілька разів відкладали. Тепер уряд залишив чинним тільки обмеження руху потягів між Польщею та Білоруссю.

Читайте також: У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій, ймовірно, бути вибухівка. Фото, відео

Додамо, що до початку пандемії до Польщі рухалося п'ять складів: два швидкісні потяги Київ – Перемишль, Одеса –Перемишль, Київ – Варшава, Львів – Вроцлав і безпересадкові вагони Київ – Вроцлав.

Нагадаємо, що Польща відкрила кордони для в’їзду українців, в тому числі з метою туризму. Детальніше про умови проїзду читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!