Помер львівський радіоведучий Ігор Мосесов

6911 0
Час і місце прощання з Ігорем Мосєсовим буде відоме пізніше.
фото: радіо львівська хвиля

фото: радіо львівська хвиля

У Львові помер відомий ведучий «Львівської хвилі» Ігор Мосесов. Він вів на радіо програми «Jazz Pro» і «Музика з шухлядок і не тільки».

«Перестало битися серце нашого друга, головного меломана Львова Ігоря Мосєсова. Саме в його виконанні слухачі «Львівської хвилі» чули авторські програми «JazzPro», «Музика з шухлядок і не тільки...» Ми втратили хорошого друга, справжню і сильну людину, неперевершеного музикознавця, який понад усе любив музику і свою родину»,йдеться в повідомленні «Львівської хвилі» на Фейсбуку.

Час і місце прощання з Ігорем Мосєсовим буде відоме пізніше. Щойно будуть достовірні дані.

У себе на Фейсбуку Ігор Мосесов напередодні писав, що змушений лягати в лікарню, аби лікувати серце. Його колеги організували також збір коштів, щоб допомогти.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року раптово помер багаторічний ведучий радіо «Люкс FM» та «Радіо 24» син Ігоря Мосесова Олег, більш відомий під творчим псевдонімом Олег Середа. Окрім цього, 8 квітня цього року помер рідний брат радіоведучого Сергій Мосесов. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!