Помер професор «Львівської політехніки» Олег Суберляк

2382 0
Про причину смерті у виші наразі не повідомляють. Науковцю було 74 роки.
Фото: із сайту "Львівської Політехніки"

Фото: із сайту "Львівської Політехніки"

У Львові помер професор НУ «Львівська політехніка», Олег Суберляк. Він був завідувачем кафедри хімічної технології переробки пластмас, доктором хімічних наук. Помер професор учора, 30 квітня. Про це повідомили у пресслужбі вишу.

Олег Суберляк народився 2 січня 1947 року в селі Кобиловолоки на Тернопільщині, йому було 74 роки. Викладати у Львівській політехніці він почав у 1970 році. З 1991 року і до останніх днів життя очолював кафедру хімічної технології переробки пластмас. У 2014 році йому присвоїли звання Заслуженого діяча науки і техніки України.

Про причину смерті у виші наразі не повідомляють.

Олег Суберляк опублікував більше 600 наукових праць, отримав 70 авторських свідоцтв та патентів. Підготував і видав 14 підручників та навчальних посібників.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!