Помер заслужений тренер і організатор тенісного руху Львівщини Ярослав Заторський

2759 0
Усе своє життя присвятив одній великій справі – тенісу, а також вихованню спортсменів.
фото: управління спорту львова

фото: управління спорту львова

26 серпня 2022 року перестало битись серце заслуженого тренера, вихователя та великого організатора тенісного руху Львівщини Ярослава Заторського. Напередодні, 18 серпня, йому виповнилося 79 років. Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

Він був почесним членом Федерації тенісу України та членом Федерації тенісу Львівщини. Усе своє життя присвятив одній великій справі – тенісу, а в широкому розумінні – вихованню спортсменів, високим досягненням дітей та молоді на Львівщині.

Читайте також: Помер легендарний футболіст та тренер львівських Карпат Ростислав Поточняк

«Будучи справжнім майстром тенісної ракетки та надалі працюючи старшим тренером в ДЮСШ «Спартаківець» ЛООФСТ «Україна» (понад 55 років тренерської діяльності), він підготував понад 20 майстрів спорту Радянського Союзу та України, серед яких багаторазові призери та переможці Чемпіонатів/Кубків України та вагомих Міжнародних тенісних турнірів, членів збірних команд України», – йдеться в повідомленні.

Збірні команди Львівщини під керівництвом Ярослава Заторського були багаторазовими призерами та переможцями Чемпіонатів та Спартакіад України в різних вікових категоріях. Особливе місце в його професійній тенісній діяльності належить організації та проведенню юнацьких Всеукраїнських та Міжнародних тенісних змагань найвищого рівня у Львові, які нині стали традиційними.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!