Політична реклама

Помічникам Святого Миколая у Львові пропонують знижки на дитячі книги

4762 0
Видавництво «Скриня» пропонує щедру Акцію до Дня св. Миколая. Дитячі книжечки, пазли, розмальовки та магнітики видавництва стануть гарним та корисним подарунком для дітей.

Цього року «Скриня» підготувала багато новинок, які подарують дітям добрі приклади для наслідування і стануть улюбленими виданнями, - повідомляють у видавництві. Це такі книжки, як: «Різдвяна історія у наліпках», «Пригоди святого Антонія», «Казки по-новому», «Як звірі у Ноєвому ковчезі подорожували», «Байка про Бабайка та Ангелика», різдвяні магнітики та пазли.

Усім «помічникам св. Миколая» – організаціям, парохіям і групам, які роздаватимуть подарунки для дітей-сиріт та малозабезпечених сімей видавництво пропонує 50% знижки на весь асортимент, незважаючи на його кількість і вартість.

А для парохій, катехитичних шкіл, організацій, підприємств, які готують книжечки на подарунок дітям у школах, парохіях, підприємствах, катехитичних класах видавництво «Скриня» пропонує 40% знижку на весь асортимент, незалежно від кількості і суми.

Продукцію можна придбати за адресою: м. Львів, вул. Замарстинівська, 225, тел.: (032)243-06-33, моб.: 097-699-48-24, e-mail: [email protected], www.skrynyabook.com

Акція діє з 10 листопада до 19 грудня 2013 року.

Для організацій, парохій та груп, прохання надати лист, у якому б вказувалось назва установи, куди будуть передані подарунки.

При замовленні книг, пересилку коштів та доставку книг оплачує замовник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!