Понад 200 людей зголосилися до участі в благодійному аукціоні для допомоги армії

1658 0
До участі у благодійному аукціоні «Купи зустріч – допоможи Україні» долучилися майже 200 людей. Заявлена сума ставок наразі становить 56 77 грн.
Фото: photographers.ua

Фото: photographers.ua

Львів’яни можуть запропонувати свою кандидатуру, або ж «придбати зустріч» із цікавою для них людиною. Усі зібрані кошти підуть на допомогу львівським військовим у зоні АТО, повідомляють організатори у Facebook.

Прийом ставок закінчується 14 вересня. Переглянути перелік лотів благодійного аукціону можна тут.

Львів’яни вже можуть купити зустріч із солісткою гурту «Горгішелі» Тамарою Горгішелі, співаком Павлом Табаковим, учасником «Піккардійської Терції» Ярославом Нудиком, поетесою Мар’яною Савкою та іншими. 

«Станом на цю хвилину маємо заявлену суму ставок 56 707 грн. Наша мета - 100 000! Впродовж тижня відбуватимуться торги. Робіть ставки, поширюйте інформацію, пропонуйте цікаві лоти, рекомендуйте друзям!», - закликать організатори.

Правили аукціону можна знайти за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!