Понад сотня звернень у лікарні та 160 викликів у поліцію. Як минула новорічна ніч у Львові

14360 0
Крім того, у перший день нового року правоохоронці затримали 34 нетверезих водіїв.

У новорічну ніч до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги та 8-му міську лікарню звернулося більше сотні людей з різними вуличними травмами. Про це Тvoemisto.tv повідомили у лікарнях.

Читайте також: У Львові у новорічну ніч першим народився хлопчик

Зокрема, у ніч з 31 грудня на 1 січня до Лікарня швидкої допомоги звернулося 34 людей, а до 8-ї лікарні – 82 людей.

Серед травм, з якими мешканці зверталися до лікарень, були струс мозку, переломи верхніх та нижніх кінцівок, передпліччя, пошкодження зв'язок гомілковоступного та колінного суглобу, а також множинні забої різних ділянок тіла.

Як зазначили Тvoemisto.tv у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, у новорічну ніч на швидку допомогу надійшло близько 300 звернень. Виклики вночі в основному робили п'яні, а також ті, хто отримав травми від петард.

Загалом, від ранку 31 грудня до ранку 1 січня надійшло 826 викликів, а з 1 по 2 січня – 782 виклики.

За даними Патрульної поліції Львівської області, поліцейські за першу ніч у новому році отримали 164 виклики через лінію 102. За ніч сталося 9 ДТП, з них одна автопригода із потерпілими. Патрульні склали 8 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Загалом, за першу добу 2022 року до правоохоронців Львівщини надійшло більше тисячі звернень та повідомлень від громадян. Грубих порушень публічного порядку не виявили, йдеться у повідомленні Поліції Львівської області.

До 34 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що цього тижня через ожеледицю, яка вкрила вулиці та тротуари Львова, до міських травмпунктів звернулося чимало людей.
Ольга Шведа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!