Понад 40% українців вважають вакцинацію від Covid-19 засобом контролю над людством

3156 0
14% думають, що в церквах та храмах вірус не поширюється, оскільки це – святе місце.
фото: DR

фото: DR

42% опитаних українців погоджується, що вакцинація від коронавірусу – це шлях до тотального контролю над людством. А ще 48% респондентів впевнені: вірус був штучно розроблений, аби боротись із перенаселенням. Зокрема, задля знищення людей старшого віку. Про це свідчать результати дослідження соціологічної агенції Fama.

Водночас тільки 40% опитаних згідні з тим, що маски ефективні у стримуванні розповсюдження вірусу Covid-19, натомість 18% вважають алкоголь та часник  найкращою профілактикою від коронавірусної інфекції. 14% думають, що в церквах та храмах вірус не поширюється, бо це – святе місце.

Читайте також: Врятуватися від «Дельти», або коли Львівщина досягне колективного імунітету

Додамо, в опитуванні взяли участь 400 мешканців Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей віком від 18 до 65 років і це лише частина результатів дослідження «Особливості споживання (дез)інформації». Збір даних відбувався у період з 24 по 30 липня 2021 року методом face to face інтерв’ю. Повні результати дослідження обіцяють оприлюднити вже незабаром.

Нагадаємо, за даними експрес-дослідження Соціологічного Центру «Соціоінформ» щодо ставлення львівֹ’ян до Covid-19, яке провели 27-28 липня у різних районах Львова, вакцинацію від коронавірусу підтримують 52% людей, не підтримують – 35%, а 13% львів’янам було важко відповісти. Детальніше читайте в аналітичному матеріалі Тvoemisto.tv про те, коли Львівщина досягне колективного імунітету.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!