Понад тисячу нових випадків інфікування у Львові. Статистика Covid-19

2160 0
У лікарнях області з коронавірусом перебувають понад 3 тисячі людей, завантаженість лікарень становить 63,88%.
Фото: ЛШМД

Фото: ЛШМД

За добу 30 жовтня лабораторні центри Львова та області провели 2088 ПЛР-тестів, за якими отримали 1040 позитивних результатів (349 серед львів’ян). Про це повідомляють у Центрі здоров`я та медичної статистики Львова.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається і хто платить за лікування у лікарні швидкої допомоги

У стаціонарах міста із пневмоніями, станом на ранок 31 жовтня, перебувають 947 осіб: 905 із них мають Covid-19, 66 людей – у реанімації, 59 – підключені до апаратів ШВЛ. За останню добу до медзакладів госпіталізували 74 особи. За добу померли 19 пацієнтів.

Загалом у лікарнях області з коронавірусом перебувають понад 3 тисячі людей, завантаженість лікарень становить 63,88%. Досить складна ситуація спостерігається у Львівській обласній інфекційній лікарні.

Читайте також: «Твоє місто» відновило Covid-блог про обмеження і вакцинацію у Львові

Загалом за весь час пандемії в області інфікувалися коронавірусом 18 2018 людей, зокрема у Львові – 85 872. Померли внаслідок коронавірусної хвороби 2 226 хворих у Львові.

В Україні за минулу добу виявили 17 430 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

Читайте також: «Буде кінець світу, ми знаємо, як врятуватись». Хто і навіщо заперечує пандемію

Нагадаємо, що у Львові 30 жовтня почали діяти нові карантинні обмеження, зокрема у місті запровадили вхід у ресторани, кіно, торгові центри, промислові ринки, салони краси, спортзали та фітнес-центри лише для вакцинованих львів'ян. Як містяни сприйняли обмеження і чи дотримувалися нових вимог, читайте у матеріалі, а повний перелік нових правил у червоній зоні карантину можете переглянути тут. Детальніше про коронавірус та вакцинацію у Львові – у ковід-блозі на Тvoemisto.tv.

Де можна сьогодні вакцинуватися від коронавірусної хвороби у Львові, дивіться тут.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!