Понад тисячу підозрілих звернень і прихисток переселенців. Як минула доба на Львівщині

4285 0
Коротко про головне на Львівщині за добу.
Фото Michał Lis для Unsplash

Фото Michał Lis для Unsplash

Тривога. Оповіщень про повітряну тривогу не було. Про це повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Розселення людей. У Львівській області прийняли і розселили ще 344 людини з інших областей. Маємо ще 11 тисяч облаштованих місць для поселення переселенців у державних та комунальних закладах. У приватній сфері – жодного. Якщо у когось є можливість прихистити людей, яких з дому прогнала війна, варто зареєструватись на сайті «Прихисток».

Читайте також: Які ракети запускає Росія на Львівщину і чому не всі вдається збити

Підозрілі звернення. Поліція опрацювала 1397 звернень від громадян щодо підозрілих людей чи автівок.

Перетин кордону. Кордон на виїзд у Львівській області перетнули понад 12 тисяч людей.

Нагадаємо, що від оголошення тривоги до гіпотетичного прильоту ракети до Львова минає орієнтовно 10 хвилин. Він зазначає, що коли ракети летять з Білорусі, то є дуже мало часу, щоб сховатися у Львові, а особливо, якщо ракета балістична. Загалом Tvoemisto.tv розпитало у експертів, якими ракетами росія обстрілює українські міста, які ракети збити найважче та які маємо засоби ППО. Детальніше читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!