На правах реклами

Популярні житлові комплекси Львова, що пропонують розтермінування під 0% річних на житло

4667 0
Де у Львові придбати житло в розтермінування, аби не переплатити за квартиру, та чи можлива безвідсоткова розстрочка
Фото: DOM.RIA

Фото: DOM.RIA

ТОП-3 ЖК, де можна придбати квартиру з розстрочкою 0%

Одним із найбільш перспективних міст для придбання нерухомості традиційно вважається Львів. Місто завжди славилося високим рівнем культури, розвиненою сферою підприємництва й сприятливим для проживання довкіллям. На сайті DOM.RIA можна побачити багато цікавих варіантів новобудов для придбання. Однак у покупця далеко не завжди є кошти, аби одразу сплатити всю вартість помешкання. На допомогу приходить розтермінування. У Львові купівлю квартири в розтермінування без жодних переплат пропонує декілька забудовників. Ось найпопулярніші з них.

ЖК «Washington City»

Цей житловий комплекс розташований на вулиці Дж. Вашингтона у Львові. Житло в ньому можна придбати за вартістю від 20 тис. грн за 1 кв. м. Серед переваг, які пропонує компанія-забудовник, варто відзначити:

  • Зручне розташування комплексу – поруч знаходяться навчальні заклади, медичні установи, торгівельний центр, затишний парк, садок, чимало магазинів;
  • Наявність як наземного, так і підземного паркінгу;
  • Хороша транспортна розв’язка поблизу дому.

Будинок нараховує 16 поверхів, а висота стелі в кожній квартирі знаходиться на рівні 3 метрів. Споруду звели з червоної керамічної цегли за надійною монолітно-каркасною технологією будівництва.

КМ «Renaissance»

Котеджне містечко Renaissance розташоване за 6 км від площі Ринок. Перевагами можна вважати те, що будинки знаходяться на закритій території. Відтак – це запорука додаткового комфорту й безпеки. Затишні тераси, експлуатований дах, барбекю-зона, дитячий майданчик – далеко не всі переваги, які приковують увагу потенційних покупців таунхаусів. Поруч з котеджним містечком розташований парк, а на самій території КМ облаштована відпочинкова зона з фонтаном. Таким чином, любителі комфорту й естестики мають усе необхідне, аби їхнє помешкання у КМ «Renaissance» приносило їм радість і користь. Купити житло тут можна від 23 тис. грн за 1 кв. м.

КМ «Провесінь»

Ще одне котеджне містечко, яке знаходиться за 10 хвилин їзди на авто від центра Львова, відкриває свої двері. Мінімальна вартість житла тут близько 25 тис. грн за 1 кв. м. Серед переваг, які отримують майбутні мешканці цього ЖК, варто відзначити:

  • Індивідуальні земельні ділянки;
  • Наявність власного спортивно-оздоровчого комплексу;
  • Наявність якісної служби безпеки, котра допомагає дбати про спокій та комфорт мешканців КМ «Провесінь»;
  • Власна школа-садок;
  • Вдале розташування, адже поруч можна побачити ліси й озера. 

Чому розтермінування є гарним варіантом для придбання житла?

На сьогоднішній день доволі популярним вважається варіант придбання житла на умовах іпотеки, проте, він не підійде всім. З одного боку, такий варіант дає змогу сплачувати за житло відносно невеликі регулярні внески, але за накопичувальним принципом часто виходить надміру велика переплата. І тут відмінною альтернативою стає розтермінування. Особливо – якщо врахувати той факт, що деякі забудовники пропонують її на безвідсоткових умовах.

Саме по собі розтермінування за тривалістю вважається короткотривалішим, аніж іпотека. Воно передбачає, що покупець у найближчі роки після придбання житла погасить усю його суму. Такий варіант вигідний для тих клієнтів, які знають, що їх доходи стрімко ростуть, а справа розвивається. Коли не хочеться втрачати можливість придбання бажаного житла вже, а коштів на нього не вистачає станом на поточний момент, розстрочка стане оптимальним рішенням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!