Політична реклама

Популярний український файлообмінник EX.UA закрили (ОНОВЛЕНО)

1480 1
Вчора було призупинено обслуговування домену, а сьогодні доступ до сайту EX.UA став неможливий. Про це повідомляють у блозі компанії imena.ua. За даними іншого сайту, siteua.org, EX.UA було закрито правоохоронцями: ніби-то вчора вони прийшли у офіс компанії Воля-Кабель та зупинили роботу сервісу. Окрім того, останні кілька днів абоненти компанії Воля скаржилися на проблеми з доступом до інтернету.

Саме правоохоронцями були закриті попередники Ex.ua, файлообмінні сервіси Infostore та io.ua. Цікаво, що минулого року Ex.ua заявляв про плани запуску ліцензійного контенту на своєму сайті і заперечував звинувачення у піратстві, - повідомляє Watcher.

Ресурс був одним з найпопулярніших в Україні, займаючи від 15% до 25% всього внутрішньоукраїнського трафіку.

Інформацію про закриття сервісу правоохоронцями підтвердив "Українській Правді" заступник керівника прес-служби МВС Сергій Бурлаков.

Аналогічним ресурсом, з якого можна онлайн дивитись відео та слухати музику, є FS.UA.

31 Січня, 2012 17:26
Сергій О!!! Ти диви почали відробляти откати, ідуть на поводу буржуйської америки!!! [***]оїди правоохоронці, не вже вони не розуміють, що своїми діями ще більше обозлюють проти себе і так обізлений на них народ.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!