Політична реклама

Порошенко заявив, що Львів точка опори для України і закликав голосувати за Синютку

2324 0
Другий тур виборів голови Львівської ОТГ пройде 22 листопада.

Львів точка опори для українців і львів’яни продемонструють це 22 листопада. Про це заявив п’ятий президент України Петро Порошенко, який сьогодні приїхав на суд до народної депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій.

Він також закликав львів’ян підтримати у другому турі виборів голови Львівської ОТГ Олега Синютку, бо той «буде розв’язувати проблеми львів’ян»

Нагадаємо, сьогодні Галицький районний суд Львова  дозволив обмежений доступ журналістів до рогляду справи нібито образи президента України Володимира Зеленського нардепкою Софією Фединою та волонтперкою Марусею Звіробій. Однак він відмовив у відводі судді, на якому наполягали адвокати захисту. 

Засідання довго не могло розпочатися, оскільки було повідомлення про замінування зали суду та авто, на якому приїхали активісти. Дата, коли буде продовжений розгляд справи, стане відомою після 13 листопада, коли остаточно оформлять документи нинішнього рішення. 

Читайте також: У Львові представники партій закликали зупинити фальсифікації виборів на користь влади

Під будівлею суду відбувся імпровізований мітинг, на якому виступив Петро Порошенко та нардепи від «Європейської солідарності».

«Я прошу львів’ян підтримати Олега Синютку. Він буде розв’язувати проблеми львів’ян. Я знаю це точно», – зазначив п'ятий президент України.

Нагадаємо, розгляд справи було розпочато 27 жовтня, тоді засідання перенесли через відсутність на ньому представника президента Володимира Зеленського. 

Як повідомлялося, слідчі ДБР наприкінці листопада 2019 року направили на погодження до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру Федині та Звіробій. Справу порушили за фактом їхніх нібито образливих висловлювань на адресу Зеленського 26 жовтня 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!