«Портал мешканця Львова». Скоро буде пробна версія

1513 0
Бета-версію вже за декілька тижнів тестуватимуть містяни.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Сьогодні, 2 жовтня, у межах Форуму електронного врядування «451°Е» представили демоверсію «Порталу мешканця Львова». Про це інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як виглядатиме оновлений портал мешканців Львова

Додаток має спростити отримання адміністративних послуг для львів’ян, зокрема реєстрацію місця проживання, реєстрацію фізичної особи-підприємця тощо. На порталі можна буде оплатити комунальні послуги, інтернет, оформити звернення до працівників ЛМР.

«Презентуємо демоверсію оновленого порталу, а вже за декілька тижнів запросимо усіх львів'ян тестувати його бета-версію. За цей час будуть допрацьовувати наступні послуги», – зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Начальниця управління ІТ ЛМР Олена Гунько каже, що розробкою порталу зайнялись в червні цього року. Проте роботи над ним тривали близько двох років загалом.

«Портал сприятиме тому, аби мешканці швидко та легко замовляли електронні послуги ЛМР, надсилали запити, звернення, могли оплачувати вартість тих чи інших послуг, а також відслідковувати кожне своє звернення», – додає вона.

Читайте також: В Україні запустили портал «Дія». Перелік держпослуг

Нагадаємо, сьогодні у Львові стартував Форум електронного врядування «451°Е».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!