Порятунок 400-річного дерева та нова комендантська година. Головні події дня у Києві

710 0
Дайджест подій за 13 травня.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Безпекова ситуація 

У Києві та області змінюється час комендантської години. Із неділі, 15 травня, комендантська година розпочинатиметься на годину пізніше і триватиме з 23:00 до 05:00.

Транспорт

З 16 травня громадський транспорт столиці працюватиме довше. Метрополітен курсуватиме з 06:00 до 22:00, наземний громадський транспорт – з 06:00 до 22:30.

Благоустрій

Політехнічний провулок став безпечнішим. Там облаштували наземний перехід, і тепер киянам не обов’язково спускатися у підземий перехід, щоб перейти вулицю. 

Злочинність

У Києві повідомили про підозру двом керівникам підприємств за фактом провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором та у привласненні майна в особливо великих розмірах. 

Розслідуванням встановлено, що підозрювані створили та забезпечили діяльність підконтрольного підприємства, основним видом діяльності якого було виробництво форменого одягу для співробітників МВС, міністерства оборони, митниці та інших силових структур російської федерації. 

Подолання наслідків негоди

Протягом 13 травня рятувальники та комунальники долали наслідки негоди, яка сталася увечорі 12 травня. Повалені та аварійні дерева прибрали на: Андріївському узвозі, вулиці Шовковичній, Кудрявському узвозі, вулиці Ялтинській, вулиці Ольжича, проспекті Перемоги, вулиці Серпова та вулиці Миколи Краснова.

Важливо, що, за словами спеціалістів, вдасться зберегти липу Петра Могили, в якої внаслідок негоди відбувся злам скелетної гілки.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!