Посадовця на Львівщині підозрюють у розтраті бюджетних коштів під час ремонту спортзалу

2293 0
Постачальнику безпідставно перерахували понад 100 тис. грн. бюджетних коштів.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Посадовця міської ради на Львівщині підозрюють у розтраті 100 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту шкільного спортзалу. За даними слідства, один із спортивних залів Золочівського району потребував ремонту підлоги через суттєве зношення дерев’яного покриття. Для закупівлі дошок на ремонт оголосили тендер, пізніше підписали договір купівлі-продажу, а постачальник дошки для ремонту не поставив.

«За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури повідомили про підозру начальнику одного із відділів органу місцевого самоврядування району за фактами розтрати бюджетних коштів в умовах воєнного стану та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України)»,  йдеться в повідомленні Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Львівський суд заочно засудив бойовика «ЛНР» до 15 років тюрми

Незважаючи на це, підозрюваний підписав видаткову накладну про поставку товару у повному обсязі. На підставі вказаного документа постачальнику безпідставно перерахували понад 100 тис. грн. бюджетних коштів. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що мешканку Львівщини судитимуть за те, що у листопаді 2022 року вона з особистого акаунту у ТіkTok вийшла в прямий ефір, на якому публічно підтримувала збройну агресію росії проти України. 
Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!