Київ

Пошкоджений уламками ракети будинок в Українці на Київщині відновили

674 0
У зруйнованих квартирах завершили всі внутрішні оздоблювальні роботи.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

В Українці на Київщині відновили багатоповерховий будинок, пошкоджений унаслідок повітряної атаки РФ 28 квітня. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він нагадав, що тоді уламки російської ракети зруйнували дві квартири: на 5 і 6 поверхах.

Спочатку об’єкт перевірили піротехніки. Ремонт стартував на початку травня. Будівельники відновили зруйновані конструкції, оновили фасад, замінили вікна не лише у цьому будинку, а і в сусідніх, які теж були пошкоджені вибуховою хвилею.

У зруйнованих квартирах завершили всі внутрішні оздоблювальні роботи.

«Жителі цих квартир вже можуть повертатися до своїх осель», — зазначив Руслан Кравченко.

Очільник КОВА додав, що дівчинка, яка постраждала від того квітневого обстрілу, ще проходить лікування і реабілітацію задля повного одужання.

Нагадаємо, вночі 28 квітня росіяни завдали масованого ракетного удару по Києву. Сили протиповітряної оборони збили 11 крилатих ракет і два дрони. На Київщині уламки російської ракети влучили в багатоповерховий житловий будинок в місті Українка. Двоє людей отримали травми, зокрема, 13-річна дитина. Пошкоджені квартири на 5 та 6 поверхах житлової багатоповерхівки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!