Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

3059 0
Українська армія отримала чималу суму допомоги.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

На благодійному аукціоні від Prozorro.Продажі поштову марку з кораблем продали за 5 млн грн, повідомляє Укрпошта.

«А це означає, що сьогодні наша армія отримала чималу суму допомоги. Зрештою, саме завдяки подвигам ЗСУ, марка набула такої популярності й змогла зібрати мільйони», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російський військовий корабель, іди на х*й. 13 українських прикордонників героїчно загинули на острові Зміїний

Переможець аукціону боровся за комплект з автографом до останнього.

Нагадаємо, що 24 лютого ворог намагався залякати українських захисників на острові Зміїному вимогами здатися, але українські прикордонники відмовилися, після чого розпочався ракетно-артилерійський удар. Президент України казав, що їм присвоять звання Героїв. А 28 лютого стало відомо, що морські піхотинці та прикордордонники з острові Зміїний живі24 березня відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими з рф. Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю російським журналістам 27 березня сказав, що частина українських моряків із острова Зміїний загинули, частина була взята в полон – їх обміняли на російських військових.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!