Пошуки вибухівки у львівському аеропорту та поштово-логістичний центр за 50 млн біля Львова. Головне за добу

885 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.
Фото: Online Львів

Фото: Online Львів

Шестеро мешканців Львівщини мають підозру на штам коронавірусу «Дельта». Четверо з них повернулись із Російської Федерації, ще двоє – із Великобританії.

Читайте також: В Україні пропонують заборонити продаж алкоголю й сигарет у супермаркетах

У Палаці Потоцьких у Львові відновлюють укладення шлюбів «за добу». Востаннє шлюби в Палаці укладали два десятки років тому.

У Львові обстежують будівлю біля Податкової, в якій УКУ планував конференц-зал, щоб з’ясувати, чи можна її добудувати. 

Читайте також: У Львові провели складну операцію хлопчику з вродженою вадою серця

На Львівщині 7-річному хлопчику через вибух предмета відірвало пальці на руці. Зокрема, відірвало 1, 2, 3, частково 4 та 5 пальці на лівій руці, а також пошкодило кістку.

Читайте також: У Львові помер дитячий лікар-хірург Чорнобильської лікарні Ігор Павлик

На території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Раніше працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. 

Читайте також: Накопичуй сам. Розмова з міністеркою соцполітики

«Укрпошти» провела тендер на будівництво сучасного поштово-логістичного центру на Львівщині. За умовами тендеру, автоматизований сортувальний хаб площею 26 тисяч квадратних метрів на відстані до 15 км від межі Львова мають побудувати до кінця 2031 року.

Читайте також: «Ми виховуємо нову українську еліту», – Надія Дубченко

На весь час проведення Олімпійських ігор у Львові, у дворику Ратуші, діятиме спеціально облаштована фанзона – Lviv Olympic Space. Фанзону Lviv Olympic Space встановлять за кошти спонсорів, тому вхід у неї буде безкоштовний.

У старому терміналі львівського Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького відбувається ремонт. Там планують обслуговувати чартерні рейси, щоб розвантажити новий термінал.

Гарного Дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!