Посольство США розглядає переїзд на Захід України у випадку ескалації з боку Росії

1150 0
Наразі посольство не прийняло жодних рішень, але обговорює переїзд.
Фото: посольство США в Україні

Фото: посольство США в Україні

Посольство США у Києві розглядає можливість переїзду на Захід України на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє BuzzFeed News.

«Наразі посольство не прийняло жодних рішень з цього приводу, однак переїзд посольства на Захід України активно обговорюють», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що за словами представника Держдепу, посольство США у Києві залишається відкритим для більшості консульських послуг.

Читайте також: «У вас є можливість вступити до лав резерву». Львів готує програму тероборони

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що його місто готове прийняти тих, хто шукатиме безпеки та притулку. Однак він визнав, що Львів не має можливості розмістити сотні тисяч людей, які будуть переміщені в разі повномасштабного нападу Росії. 

Садовий додав, що російська загроза перебуває на «червоному рівні». Він закликав львівські лікарні бути готовими до прийому поранених у разі вторгнення, а також попросив мешканців приєднатися до сил територіальної оборони. Про це він повідомив в матеріалі BuzzFeed News про те, як Захід України готується до напливу біженців у разі вторгнення Росії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!