Потрібна донорська кров для порятунку Ірини Петрик, яка отримала 70% опіків тіла

10857 0
Жінку вчора прооперували у 8-ій міській лікарні.
Фото Ірини Петрик

Фото Ірини Петрик

Ірина Петрик, яка отримала важке ураження електричним струмом у Львові, потребує донорської крові. Про це повідомила подруга Ірини Оксана Зьобро.

Читайте також: У Львові жінку ударило струмом, вона була на цистерні вантажного потяга

«З моєю колегою Іриною сталася трагедія. Удар струмом 38 тис. Вольт. Понад 70 % опіків всього тіла. Зараз вона у дуже і дуже важкому стані. І, серед іншого, її життя залежить від наявності грошей і донорської крові. Це звучить страшно, але часто життя має свою ціну. І життя Іри залежить і від того, чи буде потрібна сума на її виживання і лікування, чи ні. Мова йде про понад 10 тисяч грн на щодень на найближчі 1,5 місяця», – закликала Оксана Зьобро.

Кров можна здати на Пекарській, 65 у Львівському обласному центрі служби крові (підійде будь-яка група крові). На місці варто сказати, що кров для Ірини Анатоліївни Петрик, яка перебуває у реанімаційному відділенні у 8-ій лікарні.

Номери карток для фінансової допомоги: 5168872770465812 (OTP), 5375414101276268 (mono), та 4149 4993 4416 9972 (мати Петрик Лариса Олександрівна)

Нагадаємо, що 26-річну Ірину 9 липня вразило струмом на цистерні вантажного потяга, вона отримала 70% опіків тіла, зараз перебуває у стабільно важкому стані. Медики вивели жінку із шоку та стабілізували. Вчора, 12 липня, їй провели першу операцію із висічення змертвілих тканин. Найбільше в Ірини обпечені тулуб, верхні і нижні кінцівки.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!