Потяги зі Львова до Криму їдуть напівпорожніми

2783 0
У порівнянні з минулими роками кількість охочих поїхати потягом у Крим на Львівщині знизилась наполовину.
Фото: mrgall.com

Фото: mrgall.com

Пасажиропотік знизився на понад 50%, повідомив Юрій Світенко, заступник начальника пасажирської служби ДТГО “Львівська залізниця”, інформують Львівські новини онлайн.

“Якщо минулого року потяг “Львів-Сімферополь” складався з 15 вагонів, заповнених на 100%. Тепер він складається з 10 вагонів, заповнених приблизно на 50%. Водночас, кількість пасажирів у потягах Одеського та Херсонського напрямку досягла максимуму”, - додав Юрій Світенко.

За словами заступника начальника пасажирської служби “Львівської залізниці”,  незважаючи на ситуацію на Сході, потяги східних напрямків заповнені приблизно на 80%.

Тож додаткові поїзди цього літа зі Львова їздитимуть в Одесу.

Як повідомляло tvoemisto.tv найбільше туристів до Львова приїжджає з Києва та Одеси. Також у липні їздитимуть додаткові поїзди до Києва. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!