Уночі ЗСУ збили 10 з 15 «Шахедів», якими рф атакувала південь України. Оновлено

888 0
Зокрема, 4 – над Херсонщиною, 4 – над Миколаївщиною та 2 – над Одещиною.
Фото умовне: Вікіпедія

Фото умовне: Вікіпедія

Повітряні сили знищили 10 із 15 дронів-камікадзе «Shahed-136/131», якими окупанти атакували Херсонську, Миколаївську та Одеську області.

Джерело: Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Уночі російські окупанти атакували південь України дронами-камікадзе «Shahed-136/131» іранського виробництва.

Підрозділами Повітряного командування «Південь» збито десять «Шахедів» над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями.

Оновлено. Як повідомила Одеська міська рада, продовжуючи техногенний терор ворог поцілив по об’єктах енергетичної інфраструктури на Одещині, завдавши суттєвих руйнувань і залишивши без електрики тисячі споживачів.

Інформації про постраждалих немає.

Триває робота рятувальних та відновлювальних служб.

Нагадаємо, розвідка Британії вважає, що росія могла почати використовувати проти України іранські безпілотники, отримані з нової партії. Розвідка наголошує, що ці дані ще слід перевірити, але цілком імовірно, що росія вичерпала свій попередній запас із кількох сотень Shahed-131 та 136 і тепер отримала поповнення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!