120-ліття театру. Працівникам Львівської Опери присвоїли почесні звання

2068 0
Державні нагороди отримали 7 працівників театру.
Фото: Львівська опера

Фото: Львівська опера

З нагоди 120-річчя від дня заснування Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької працівників театру відзначили державними нагородами. Відповідний указ підписав Президент України Володимир Зеленський. 

Читайте також: Львів у минулому і тепер. Раритетні фото оперного театру

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди 120-річчя від дня заснування львівського театру опери та балету почесним званням «Народний артист України» нагородили солістку опери, провідну майстриню сцени Наталію Дацько, солістку опери Любов Качалу та диригента Мирона Юсиповича.

Почесне звання «Заслужений артист України» отримали солістка опери Людмила Осташ та диригент-постановник Ірина Стасишин.

Завідувача художньо-постановочної частини Ігоря Огренду та директора-розпорядника Андрія Митрогана нагородили почесним званням «Заслужений працівник культури України».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!