Правоохоронці від початку року викрили на Київщині майже 50 нелегальних ігрових залів

635 0
Бюро економічної безпеки припинило діяльність майже півсотні нелегальних ігрових залів у Києві та області
Фото: Бюро економічної безпеки

Фото: Бюро економічної безпеки

Правоохоронці Києва та Київської області з початку 2023 року припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів в Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі. Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки України.

Ігрові зали розташовувалися в різних приміщеннях, як у житлових будинках на перших поверхах, так і в МАФах. Свою діяльність вони приховували та відкривалися перевіреним клієнтам по дзвінку.

Правоохоронці вилучили майже 800 комплектів комп’ютерної техніки, різноманітне обладнання, чорнові записи та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності.

У ході розслідування встановлено, що переважна більшість закладів працювали вночі, порушуючи комендантську годину. Окрім того, в одному з ігрових залів, в адміністратора, виявлено наркотичні засоби. Особу затримано на місці працівниками поліції.

Наразі досліджуються обставини незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, встановлюється повне коло причетних осіб. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, передбачених ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей), санкція статті передбачає штраф від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!