Київ

Правоохоронці затримали чоловіка, який запускав феєрверк на столичній Борщагівці

736 0
Чоловік пояснив, що запускав салют аби привітати друга з днем народження
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Попри воєнний стан, нехтуючи усіма заборонами, порушник запустив у дворі багатоповерхівки салют. Слідчі повідомили йому про підозру. Фігуранту загрожує до п’яти років обмеження волі. Про це повідомляє поліція Києва.
 
Чоловік запустив салют у Святошинському районі столиці. Відео із феєрверками опублікували у багатьох телеграм-каналах.
 
Правоохоронці з’ясували, що салют запускали у дворі будинку на вулиці Олександра Махова. З місця події правоохоронці вилучили використану піротехніку на 36 пострілів.
 
 
За результатами відпрацювання поліцейські встановили ймовірного порушника та затримали його. Ним виявився раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Як пояснив поліцейським порушник, він приїхав до друга на день народження та таким способом вирішив його привітати.
 
Під час обшуку у квартирі слідчі вилучили рештки упаковки від феєрверку, запальнички та одяг, у якому фігурант був одягнений під час вчинення правопорушення.
 
Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство та за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили йому про підозру. Фігуранту загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.
 
Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!