Президент доручив уряду підготувати рішення про призупинення авіасполучення з Білоруссю

1038 0
Учасники наради проаналізували події навколо пасажирського літака компанії Ryanair, який 23 травня виконав примусову посадку в Мінську.

Президент України Володимир Зеленський доручив уряду підготувати рішення про призупинення авіасполучення між Україною та Білоруссю. Відповідне доручення він дав сьогодні, 24 травня, під час наради.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, учасники наради проаналізували події навколо пасажирського літака компанії Ryanair, який 23 травня виконав примусову посадку в аеропорту Мінська.

Читайте також: Львів відмовляється купувати 100 білоруських МАЗів

Із огляду на ситуацію, що склалася, президент доручив уряду опрацювати рішення щодо припинення прямого авіасполучення між Україною та Республікою Білорусь і заборони прольоту повітряним суднам з українською реєстрацією до та через територію Республіки Білорусь.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!