Президент нагородив львів'янина Юрія Дідулу орденом «За заслуги»

3534 0
Юрій Дідула є співзасновником руху «Будуємо Україну разом» благодійної організації «Українська освітня платформа».
Фото: Офісу президента

Фото: Офісу президента

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня львів'янина Юрія Дідулу – керівника програми «Будуємо Україну Разом». Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Читайте також: Командира тероборони Львівщини нагородили орденом Богдана Хмельницького

У пʼятницю, 12 серпня, з нагоди Дня молоді президент України Володимир Зеленський зустрівся з молоддю. На зустрічі були представники молодіжної спільноти України та міжнародних молодіжних організацій, молоді науковці, військові та спортсмени. Президент вручив активним молодіжним лідерам державні нагороди.

Зокрема, державний орден за заслуги отримав 32-річний львівʼянин Юрій Дідула. Він є співзасновником руху «Будуємо Україну разом» благодійної організації «Українська освітня платформа , мета якої – відновлення будинків, які постраждали від війни. Чоловік координує питання формування команди, залучення ресурсів та налагодження міжнародних зв‘язків. Також чоловік постійно бере участь у розробці державних стратегічних документів у молодіжній сфері.

Нагадаємо, засновники волонтерської ініціативи Юрій Дідула і Андрій Левицький раніше розповіли Tvoemisto.tv про шлях від першої відремонтованої квартири до мережі волонтерських таборів, яка в перспективі охопить усю країну.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!