Президент привітав українців з Різдвом

1488 0
Сьогодні, у суботу, 25 грудня, християни західного обряду святкують Різдво.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський привітав українців, які відзначають Різдво Христове сьогодні, 25 січня. У своєму зверненні, яке опублікував у Telegram, він закликав єднатись у любові, доброті і милосерді.

 «У ці дні ми забуваємо про все погане, пробачаємо один одному образи, віримо в завтра, що наповнене злагоди, гармонії та миру. Будьмо щирі в наших прагненнях не лише раз на рік, і тоді це обов'язково настане. Давайте це неймовірне відчуття єднання, яке панує у наших родинах, у наших серцях, берегти щодня, а отже берегти себе, берегти своїх близьких, берегти Україну», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні, у суботу, 25 грудня, християни західного обряду святкують Різдво. 24 грудня під час традиційного різдвяного послання «Urbi et Orbi» –  «Містові і світові», Папа Римський Франциск очолив Святу Месу Різдва в базиліці Святого Петра у Ватикані, під час якої зауважив на вмінні бачити прояв Бога у малих речах, та проявляти свою любов і шану до нього у підтримці до бідних. 

Тим часом, сьогодні, в час Різдва, у кількох храмах Львова відбудуться святкові Меси. Месу на парафії св. Марії Магдалини у храмі, що на вул. С. Бандери, 8 очолить Папський Нунцій Вісвальдас Кульбокас та Митрополит Львівський РКЦ Мечислав Мокшицький.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!