Проєкт для розвитку громад та евакуаційні потяги на Львівщину. Головне за добу

555 0
Коротко про те, як минула доба на Львівщині.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 64 людини. До Перемишля з нашої області вирушили 1322 особи.

Досягнення. Спортсмен зі Стрийського району Данило Федорик виборов «срібло» на  Кубку Європи з дзюдо серед кадетів у Хорватії. Данило тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Веслярик».

Читайте також: На ремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині потрібно 500 мільйонів гривень

Проєкт для громад. На Львівщині 10 громад беруть участь у проєкті «Лабораторії творчого діалогу в громадах». Йдеться про Добросинсько-Магерівську, Дрогобицьку, Журавненську, Заболотцівську, Красненську, Мостиську, Новороздільську, Тростянецьку, Турківську громади та Стрілковицький старостинський округ. Проєкт спрямований на посилення діалогового підходу щодо реалізації місцевого самоврядування в українських громадах. 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!