Проїзд через вул. Кульпарківську-Наукову обіцяють відкрити з понеділка

1819 0
З понеділка, 15 вересня, у Львові заплановано відкрити для проїзду вул. Кульпарківську-вул. Наукову, інформує Залізнична районна адміністрація.
Фото: dt.uа

Фото: dt.uа

«Збудовано половину кільця на вул. Кульпарківській–Науковій. Власне, з понеділка заплановано відкрити проїзд через вул. Наукова – Кульпарківська, натомість на ремонт закриють іншу частину вул. Кульпарківської», –- розповів в. о. начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, тут триває реконструкція і облаштовують транспортне кільце. Роботи проводяться за кошти інвестора, що надає близько 12 млн грн, – ТРЦ «Леополіс». У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни в рух двох тролейбусних маршрутів – №2 та №20.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!