Прокуратура викрила лікаря, який за гроші видавав довідки про непридатність до військової служби

1039 0
У підозрюваного вилучили 5 млн гривень
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Керівництво Центральної ВЛК викрито на одержанні коштів за видачу документів про непридатність до військової служби. Про це повідомляє столична прокуратура.
 
Правоохоронці підозрюють заступника голови центральної військово-лікарської комісії Медичних сил Збройних Сил України в одержанні неправомірної вигоди.
 
За даними слідства, підозрюваний за 5000 доларів США запропонував призовнику сприяння у виготовленні медичних та військових документів. Вони мали стати підставою для складання висновку комісії про його непридатність до військової служби за станом здоров’я. Він би також отримав право вільно перетинати державний кордон України.
 
Під час обшуків за місцем роботи та проживання підозрюваного правоохоронці виявили великі суми готівкових коштів у різних валютах. Загальна сума вилученого - понад 5 млн грн, походження коштів наразі встановлюється.
 
Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
 
Нагадаємо, в Києві викрили псевдоблагодійний фонд, який збирав гроші нібито на ЗСУ та лікування дітей.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!