Прокуратура викрила ще одного наркоторговця на Львівщині

2049 0
У чоловіка вилучили тисячу таблеток наркотичного вмісту на суму у 400 тисяч гривень.
Фото: 1news.com.ua

Фото: 1news.com.ua

Львівські правоохоронці затримали учора, 4 березня, поблизу с.Смолин Жидачівського району Львівщини 40-річного жителя Івано-Франківщини, в якого вилучили наркотичні засоби. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.
 

У автомобілі «Jeep Grand Cherokee» на іноземній реєстрації правоохоронці знайшли 1000 таблеток наркотичного засобу «субітекс», що одразу вилучили. У прокуратурі кажуть, що вартість препарату на чорному ринку становить близько 400 грн за одну таблетку.

Читайте також: Львівського студента затримали на розповсюдженні амфетаміну

Правоохоронці розповіли, що кримінальне провадження, фігурантом у якому є затриманий, відкрили давно. У жовтні минулого року слідчі зробили у чоловіка оперативну закупку амфетамін на 105 тис. грн та 574 таблеток «субітексу», що містить синтетичний препарат «бупренорфін».

Такі дії можливого правопорушника кваліфіковано за ч.3 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Прокурори готують повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!