Простір і флагшток біля Академії сухопутних військ у Львові облаштують за понад 13 млн грн

3967 0
Флагшток матиме висоту у 50 метрів. Тут встановлять 14 лавок і 8 урн для сміття, а також озеленять територію.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації оголосило закупівлю на нове будівництво флагштоку з національною символікою та благоустрій частини території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на вул. Героїв Майдану, 32 м. Львів.

Очікувана вартість становила 6,7 млн грн, однак 21 травня закупівля була відмінена через відсутність подальшої потреби та зміну очікуваної вартості.

Вже 22 травня оголосили нові торги із розширеним техзавданням, де очікувана вартість зросла до 13,7 млн грн, пишуть «Наші гроші. Львів».

Крім будівельних робіт технічним завданням передбачено флагшток висотою 50,5 м і вагою 8 т, встановлення 14 лавок і 8 урн для сміття, озеленення і освітлення території, монтаж опор щоглового типу на розчалках (розчалки – тонкі сталеві троси, відтягнуті у певному напрямку для з’єднання частин конструкції в певному положенні, ред.) висотою до 70 м, скляної огорожі.

Нагадаємо, що поблизу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного облаштують громадський простір. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!