Проти українців почали фішингові атаки. Як захиститись

1197 0
У жодному разі не відкривайте незнайомі файли, що приходять на емейл та в месенджери.
Фото:zillya.ua

Фото:zillya.ua

Проти українців розпочалась фішингова атака – це спроба отримати особисту інформацію, яку можуть використати у ворожих цілях. Тому українців закликають не відкривати вміст повідомлень, отриманих із невідомих адрес. Про це інформує Голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбук а також інформацію про це розмістили в Телеграмі Верховної Ради України.

Читайте також: Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію 

«На електронні адреси громадян надходять листи з прикріпленими файлами невизначеного характеру. Не виключено розсилки подібних повідомлень в месенджери. Ворожі сили мають на меті отримати доступ до електронних пристроїв українців для збору великого масиву інформації!», – йдеться у повідомленні.

Тому українців закликають у жодному разі не відкривати незнайомі файли, що приходять на емейл та в месенджери.

Додамо, інформація, яку можуть запитувати фішингові сайти:

  • Імена користувача та паролі
  • Номери соціального страхування
  • Номери банківських рахунків
  • PIN-коди (особисті ідентифікаційні номери)
  • Номери кредитних карток
  • Дівоче прізвище матері
  • Ваш день народження

 

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та закликав громадян продемонструвати витримку і взаємопідтримку. Ворог нині має на меті тиснути не просто на владу, а на всіх українців. Оперативна інформація про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!