«Противник не досяг успіху на жодному з напрямків». Ситуація станом на початок 1 березня

3340 0
Окупанти застосовують тактику знищення інфраструктури та нанесення ракетно-бомбових ударів по населених пунктах.
Українська армія

Українська армія

Генеральний штаб Збройних сил України повідомив уночі 1 березня, що станом на початок першого дня весни «противник не досяг успіху на жодному з напрямків». Про це йдеться у Фейсбук. 

«Незважаючи на те, що противник втрачає наступальний потенціал він продовжує наносити вогневе ураження по військових та цивільних об'єктах і продовжує вести розвідку літаками КПС ЗС РФ, зокрема і з використанням повітряного простору Республіки Бєларусь», – заявляють. 

У Генштабі кажуть, що російські окупаційні війська застосовують тактику знищення інфраструктури та нанесення ракетно-бомбових ударів по населених пунктах, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права.

Читайте також: Росія здійснила на Київ авіаналіт. Відео

Ситуація навколо Києва залишається напруженою. На Поліссі противник продовжує спроби відновити наступ в напрямку столиці. 

В акваторії Чорного моря, в зв’язку з несприятливими погодними умовами, проведення морської десантної операції у найближчу добу є малоймовірним. Більша частина корабельного угруповання Чорноморського флоту перебуває у пунктах базування.

«На всіх напрямках підрозділи ЗС України за підтримки артилерії та БПЛА «Bayraktar ТВ2» утримують визначені рубежі. Противник не досяг успіху на жодному з напрямків», – кажуть в Гентштабі ЗСУ. 

Нагадаємо, що станом на ранок 28 лютого втрати окупантів становили 29 літаків, 29 гелікоптерів, 191 танк, 816 броньованих бойових машин, 74 гармати, 60 цистерн, близько 5300 особового складу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!