Прибиральникам у львівських школах планують підвищити зарплату

1594 0
Станом на зараз прибиральники отримують на руки 4 220 грн.
фото: лмр

фото: лмр

Через збільшення навантаження прибиральникам, що працюють у школах Львова, планують підвищити заробітну плату. Про це на засіданні виконавчого комітету заявив  міський голова Львова Андрій Садовий.

Зокрема, він дав протокольне доручення виділити додаткові кошти на доплату в розмірі 50% посадового окладу прибиральникам закладів освіти.

«Є один фактор, який ми забули врахувати. Кожна школа, кожен садочок потребує більш посиленої роботи по системній дезінфекції. І це не замінює прибирання, яке відбувається в кожному навчальному закладі. Люди, які це роблять, – прибиральники, мають працювати з подвійною силою. Думаю, було б доцільно знайти можливість виділили додаткові кошти і хоча б на 50% збільшити прибиральникам зарплату», – каже він.

На це, за його словами, орієнтовно потрібно близько 8 млн гривень.

Додамо, що станом на зараз прибиральники отримують на руки 4 220 грн, а будуть отримувати – 5 076 грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!